IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Черно море Posoka Boec Megavselena.bg

Ашли Коул заби стюардеса

Бранителят на Челси е подарил на хубавелката чанта и луксозно бельо, след като е преспал с нея

09:31 | 18 юли 2011 г.
автор: Калоян Ангелов
Ашли Коул заби стюардеса

Една от големите звезди на Челси и националния отбор на Англия Ашли Коул продължава да мърсува с други жени, докато ухажва бившата си съпруга Черил.

Според информации на таблоида "Мирър", крайният бранител е преспал с красивата стюардеса Кери, която е останала впечатлена от неговото мило държание към нея.

Изданието твърди, че 30-годишният бранител е вмъкнал с година по-малката от него хубавелка в хотелската си стая в Лос Анджелис, след което на всички е ясно какво са правили двамата.

Това става само няколко дни, преди бранителят да отлети обратно за Лондон, за да се види с бившата си съпруга Черил, с която демонстрира голяма близост, въпреки че двамата са разведени.

Ашли иначе се е срещнал с въпросната Кери в нощен клуб в Лос Анджелис, след което без особен големи проблеми я е вкарал в леглото си.

Тя разказа, че след като е преспала с него, той и е подарил луксозна чанта и шикозно бельо, като стюардесата смята, че те са били предназначени за подарък за Черил, за вече изминалия и рожден ден.

Сензационното откровение на Кери вероятно ще убие мераците на Черил да има отново нещо общо с бранителя на Челси и Англия.

Родената в Кент стюардеса иначе работи в компанията Virgin Atlantic, където обслужва бизнес класата.
Kerry Meades (Pic:NicBowman)
Kerry Meades (Pic:NicBowman)


Напиши коментар

Коментари

Напиши коментар
Няма коментари

Напиши коментар

Още от Gol.bg