Дългоочакваният сблъсък между Новак Джокович и Хуан Мартин Дел Потро, който започна вчера, ще бъде доигран днес и ще даде отговор на въпроса: Наистина ли Ноле е непобедим?

Вчера началото на мача бе съпътствано с много перипетии, тъй като се наложи в последния момент двубоят да бъде преместен на “Сузан Ленглен” и това остави голяма част от зрителите извън корта, но да се надяваме, че днес обстановката ще бъде нормална и зрелището ще задоволи и най-претенциозните фенове.

Разбира се освен този двубой вниманието ни ще бъде насочено и към срещите на Рафа Надал и Анди Мъри. След изключително трудното си начало, днес се очаква испанецът да няма особени проблеми срещу квалификанта от Хърватска Антонио Веич, докато британецът ще трябва да се противопостави на Михаел Берер (Гер).

До този момент Рафа не показва играта си от миналата година и ще му бъде доста трудно да защити трофея си, но именно в такива моменти “Ел Торо” не веднъж е показвал, че е голям шампион.

При дамите две от фаворитките за трофея ще изиграят мачовете си от третия кръг – Виктория Азаренка ще има за съперничка Роберта Винчи, докато Мария Шарапова ще излезе срещу Юнг-Ян Чан.

Ето и програмата на по-интересните сблъсъци:
(приблизителният начален час е в българско време)

  Филип Шатрие   Сузан Ленглен
12.00 ч. Вика Азаренка 12.00 ч. На Ли
  Роберта Винчи   Сорана Кърстеа
следва Рафа Надал следва Анди Мъри
  Антонио Веич   Михаел Берер
следва Жил Симон не преди Новак Джокович
  Марди Фиш 14.00 ч. Х. М. Дел Потро
следва Мария Шарапова следва Янина Викмайер
  Юнг-Ян Чан   Агниешка Радванска
следва Робин Сьодерлинг
  Леонардо Майер