Сайтът за българи Efbet предлага 10% (до 50 лева) бонус за залог на финала на Шампионската лига. При залог от минимум 10 лева на посочената бонус среща Барселона – Манчестър Юнайтед, участникът получава 10% безплатен залог от сумата на първия си залог. Бонусът се получава след определянето на залога като печеливш или губещ.

За първи залог се счита този, който е направен след 12:00ч. на 26.05.2011г. Най-добрите коефициенти на Efbet гарантират приятни емоции в съботната вечер.

Барселона е финалист в Шампионската лига за трети пореден път, като миналата година загуби от Интер, а по-миналата спечели срещу настоящия си съперник Манчестър Юнайтед. Победителят от сблъсъка ще спечели своята четвърта купа на европейските шампиони – колкото вече имат Аякс и Байерн Мюнхен.

Барселона – Манчестър Юн. 1 – 2.00 Х – 3.25 2 – 3.75

Според анкетата на Efbet във Facebook победител в това дерби ще е Манчестър Юнайтед. 52% от гласувалите стискат палци за английския тим, а 48% смятат, че Барселона ще спечели Щампионската лига.

Емоции ще предолжи и започващото 22-рото издание на Световната лига по волейбол. Комерсиалният турнир стартира през 1990г. с участието на осем отбора и награден фонд от 1 милион долара. Участието на България започва през 1994г, когато отборите вече са 12. Италия и Бразилия имат спечелени по осем титли, но хегемон в последното десетилетие е южноамериканският гранд. Това показват и коефициентите на Efbet за шампион на турнира.

Бразилия – 2.25

Русия – 4.10

Полша – 7.50

Куба – 8.50

България – 10.00

Букмейкърът за българи ви приветства и в най-голямата социална мрежа. Ако се присъедините към EFbet във Facebook имате шанс да спечелите таблет Prestigio Multipad 10.1. За целта е нужно да се присъедините, да поканите приятели и да се надявате голямата награда да дойде при вас на 26 юни 2011г. EFbet раздава и безплатни залози на обща стойност 100 лева всяка седмица.

Efbet - Играта продължава