Капитанът на Левски Христо Йовов си остави нова една седмица, за да реши какво ще прави с бъдещето си - дали ще преподпише договора си със сините или ще се впусне в политиката.

"До седмица ще реша дали да преподпиша нов договор или ще се кандидатирам за кмет на Своге", заяви Бижутера през Канал 3.

Бижутера говори и за обстановката в отбора. "Помагал съм на всички в Левски и мисля, че ме уважават страшно много. В момента имаме страхотни млади футболисти, които са бъдещето не само на Левски, а и на българския футбол".

"Ясен Петров е поел пътя да бъде добър треньор. Не мога да правя генерални оценки за него. Георги Иванов още го наричам Иванов, не мога да му кажа Гонзо. Иска да се докаже, истински работохолик е", коментира своите треньори Йовов.

"С г-н Батков се срещнах два пъти за една седмица. Учудвам се как в тази финансова криза се справя по най-добрия начин. Свикнал съм и с овациите и с псувните от страна на феновете. Хубаво е, че сега се представям добре, отборът - също. За съжаление започнахме да побеждаваме доста късно. Имахме много тежък период, сега може би правим заявка за догодина".


Йовов каза още, че съотборникът му Гара Дембеле е трябвало да спечели приза "Футболист на футболистите". Наградата отиде при крилото на Литекс Дока Мадурейра.