Супер турнира “Сони Ериксон Оупън” в Маями навлиза в заключителната си фаза, като днес ще се изиграят първите два четвъртфинала от програмата при мъжете, както и останалите два сблъсъка от това ниво при дамите.

Шоуто на централния корт в Крандън парк ще открият Агниешка Радванска и Вера Звонарьова, като това ще бъде едва вторият официален мач помежду им, като до момента рускинята има една победа от турнира в Москва през 207 година.

Веднага след приключването на тази среща Марди Фиш и Давид Ферер ще определят първия полуфиналист при мъжете, като тук определено трудно може да се направи прогноза, вземайки под внимание и вчерашната стабилна игра на американеца срещу Хуан Мартин Дел Потро.

Вечерната сесия ще бъде открита с двубоя между Ким Клайстерс и Виктория Азарьонка, като тук голямата въпросителна е дали белгийката ще е възстановена напълно след изтощителния (и физически и ментално) сблъсък с Ана Иванович.

Последната среща за деня ще изправи един срещу друг непобедения от началото на годината Новак Джокович и приятната изненада в надпреварата Кевин Андерсън (ЮАР).

Безспорно сърбинът е супер фаворит в сблъсъка, но определено тенисистът от Южна Африка има какво да покаже, след като е успял да вземе скалповете на състезатели като Николай Давиденко, Гийермо Гарсия-Лопес и Джон Иснър.

Ето и цялата програма:
(приблизителният начален час е в българско време)

час Стейдиъм
не преди Агниешка Радванска
20.00 ч. Вера Звонарьова
   
не преди Марди Фиш
22.00 ч. Давид Ферер
   
не преди Ким Клайстерс
2.00 ч. Виктория Азарьонка
   
не преди Новак Джокович
4.00 ч. Кевин Андерсън