Изключително натоварена и интригуваща програма предстои днес на супер турнира “Сони Ериксон Оупън” в Маями с общ награден фонд 4 500 000 долара.

Заради падналите дъждове някои от двубоите не можаха да се изиграят вчера, затова ще се доиграят днес, което означава, че зрителите в Крандън парк и тези пред телевизионните екрани ще имат възможността да се насладят на изобилие от качествен тенис.

Шоуто на централния корт ще открият Марди Фиш и Хуан Мартин Дел Потро, а веднага след това Александър Дългополов и Жо-Вилфред Цонга ще доиграят двубоя си от снощи при резултат 6/7, 6/4, 3/2, като победителят от този мач очаква световния номер 1 Рафаел Надал малко по-късно тази вечер.

Като трети двубой на централния корт организаторите са предвидили срещата от надпреварата при дамите между Андреа Петкович и Йелена Янкович, а след това Ким Клайстерс и Ана Иванович ще застанат една срещу друга.

Поредното издание на “Битката за Сърбия” между Виктор Троицки и Новак Джокович може да се проследи малко след полунощ, а веднага след това следват двубоите на Рафа Надал с Цонга/Дългополов, Мария Шарапова с Александра Дюлгеру и Роджър Федерер с Оливие Рокус.

Ето и цялата програма:
(приблизителният начален час е в българско време)

  Стейдиъм
18.00 ч. Марди Фиш
  Хуан Мартин Дел Потро
не преди  Ал. Дългополов
19.00 ч. Жо-Вилфред Цонга
не преди  Андреа Петкович
20.00 ч. Йелена Янкович
следва Ким Клайстерс
  Ана Иванович
следва Новак Джокович
  Виктор Троицки
следва Рафа Надал
  Цонга/Дългополов
не преди  Мария Шарапова
2.30 ч. Александра Дюлгеру
не преди  Роджър Федерер
4.30 ч. Оливие Рокус