Програмата на третия състезателен ден на супер турнира “Сони Ериксон Оупън” в Маями с общ награден фонд 4 500 000 долара предвижда да се изиграят някои доста интригуващи двубои.

Безспорно в центъра на вниманието на приятелите на българския тенис е сблъсъкът между първата ни ракета Цвети Пиронкова и испанката Лурдес Домингес Лино.

От началото на 2011 година Цвети записа серия от разочароващи резултати и днес е крайно време тя да сложи край на тази черна поредица и да запише успех, с който да защити точките си от миналата година.

“Непобедимия” Новак Джокович ще се опита да постигне поредната си победа от началото на сезона, след като днес в среща от втория кръг на надпреварата ще се изправи срещу Денис Истомин (Узб).

Непостоянният напоследък в изявите си Анди Мъри също стартира днес своята кампания в Кей Бискейн, като негов съперник ще бъде Алекс Богомолов.

Робин Сьодерлинг ще се изправи срещу приятната изненада от Хърватия Иван Додиг, а Хуан Мартин Дел Потро и Филип Колшрайбер ще изиграят втора част на техния трилър, заформил се преди седмица на кортовете в Индиън Уелс.

Ето и програмата на по-интересните двубои:
(приблизителният начален час на мачовете е в българско време)

  Стейдиъм   Грандстен
17.00 ч. Робин Сьодерлинг 17.00 ч. Милош Раонич
  Иван Додиг   Сомдев Деварман
следва Ким Клайстерс следва Пабло Андухар
  Анастасия Якимова   Фернандо Вердско
следва Анди Мъри следва Франческа Скиавоне
  Алекс Богомолов   Анжелик Кербер
следва Динара Сафина следва Давид Ферер
  Вера Звонарьова   Денис Истомин
не преди Новак Джокович не преди  Хуан Мартин Дел Потро
1.30 ч. Денис Истомин 23.00 ч. Филип Колшрайбер
следва Ана Иванович   Корт N 8
  Кимико Дате не преди  Цветана Пиронкова
18.30 ч. Лурдес Домингес Лино