Светлана Василева, известна като Гонзовица, е успяла да се вмъкне под чаршафите на бившия волейболист Любо Ганев, твърди "Лайфстайл.бг".

Запознати си спомнят, че преди време Гонзовица взе интервю на огромната спалня на Любо Ганев, като през цялото време насочваше разговора към сексуалните възможности и преживявания на огромния бивш волейболист.

Явно Василева е била толкова запленена от разказите на Ганев, че е решила да опита след края на интервюто дали думите му имат някаква тежест.

Преди време Гонзовица се намърдала към компанията на Любо Ганев, който купонясвал в столично заведение, а след партито си тръгнал с горещата плейметка, поръчвайки общо такси.

На другия ден самият Любо Ганев се похвалил пред приятели, че е "заковал" жадната за секс фурия, но бил повече от разочарован от нея.

"Толкова скучен секс не съм правил никога. Това момиче дори имаше неблагоразумието да ми говори за пари на другата сутрин", останал смаян бившият национален състезател на България.

Интервюто на русокосата секс-бомба започва с гальовното обръщение "Здравей, ЛюбЕ.."

Блондинката не крие, че с радост би живяла в жилището на бившия волейболист и от началото до края на интервюто го гледа с палав поглед, възхищавайки се колко му е голямо.. леглото.