Бившата нежна половинка на Георги Иванов-Гонзо - Светлана Василева, остана без джип. Плеймейтката паркирала луксозното си БМВ Х5 на паркинга под жилището си в комплекс "Макси" в събота вечерта. 

На другия ден ползвала такси и не видяла дали Х5-ата е там. "В понеделник вечерта колата ми потрябва и тогава установих, че вече нямам кола", разказа Светлана.

Комплексът е денонощно охраняем и преди да напусне територията на "Макси", крадецът е преминал пред два поста с охранители.

Палавата блондинка получи БМВ-то за рождения си ден през декември. Светлана обаче на няколко пъти категорично отрече тода де е подарък от Гонзо.

"При това положение вече имам предположения кой може да е откраднал колата. Не изключвам кражбата да е поръчана и от хора, засегнати от публикации в сайта ми".



"Да знаят обаче, че с това няма да ме уплашат и журналистите в моя екип ще продължат да бъдат скандално откровени в пикантните истории за тях", зарече се Василева, която ще пресява кандидатите за участие в конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС” заедно с “Мисис България 2009” Лазарина Стефанова и спортния агент Георги Градев.