Днешната програма от супер турнира от сериите “Мастърс 1000” в Индиън Уелс с общ награден фонд 4 500 000 долара предвижда се изиграят и осемте сблъсъка от четвъртия кръг на надпреварата.

Шоуто на централния корт ще открият Сам Куери и Томи Робредо, а малко след това е поредният изцяло сръбски сблъсък между Новак Джокович и Виктор Троицки.

Шампионът от 2008 година изживява един от най-силните си периоди в своята кариера, като от началото на 2011 година е непобеден, но Троицки пък човекът, който може би най-добре познава уязвимите места (ако въобще има такива) на Ноле и е способен на изненада.

Последният двубой от т.нар. “дневна сесия” противопоставя Анди Родик на Ришар Гаске, като тук представителят на домакините определено влиза като фаворит.

Разбираемо за “десерт” организаторите са предвидили двата мача на лидерите в световната ранглиста Рафаел Надал и Роджър Федерер.

Испанецът ще трябва да преодолее съпротивата на коравия индиец Сомдев Деварман, докато трикратният шампион ще има за съперник младата американска надежда Райън Харисън.

Ето и цялата програма:
(приблизителният начален час на двубоите е в българско време)

  Стейдиъм 1   Стейдиъм 2
20.00 ч. Сам Куери 20.00 ч. Ф. Колшрайбер
  Томи Робредо   Х. М. Дел Потро
не преди  Ана Иванович следва Томаш Бердих
22.00 ч. Марион Бартоли   Станислас Вавринка
следва Новак Джокович следва Алберт Монтанес
  Виктор Троицки   иво Карлович
следва Анди Родик не преди Шахар Пеер
  Ришар Гаске 4.00 ч. Янина Викмайер
не преди  Рафаел Надал
4.00 ч. Сомдев Деварман
следва Роджър Федерер
  Райън Харисън