Лидерката в световната ранглиста и поставена под номер 1 в основната схема Каролине Возняцки записа втора поредна чиста победа на супер турнира от категорията “Премиер” в Индиън Уелс с общ награден фонд 4 500 000 долара.

След като на старта на кампанията си миналогодишната финалистка се справи с лекота с представителката на домакините Слоан Стивънс, тази вечер тя преодоля и поставената под номер 28 Мария Хосе Мартинес Санчес с 6/1, 6/3 за 72 минути игра.

Така в опит да си пробие път до четвъртфиналите датчанката ще се изправи срещу победителката от двубоя между Алиса Клейбанова и Флавия Пенета, като резултата до момента е 6/3, 4/4 в полза на рускинята.

В същото време своето място в четвъртия кръг си осигури и по-голямата от сестрите Радвански- Агниешка, която разочарова мъжката част от публиката в Индиън Уелс Тенис Гардън, отстранявайки сексапилната Мария Кириленко с 2:1 сета.

В следващата фаза първата ракета на Полша има вероятност да се изправи срещу сестра си Урсула, която в момента играе срещу Виктория Азарьонка.

Резултати:

III кръг
 /мъже/:
Томи Робредо 6 6
Доналд Йънг 0 4
III кръг 
 /жени/:
Агн. Радванска 6 2 7
Мария Кириленко 0 6 5
Алиса Клейбанова 6 6
БФлавия Пенета 3 4