Ръководството на Берое е изключително доволно от работата на Александър Томаш и неговия щаб - Косьо Мирчев и Тодор Кючуков, и в момента подготвя нови договори за тримата наставници, разбра "Тема Спорт". Триото пое заралии през лятото на миналата година. Отборът остана четвърти, на пет точки зад Левски и баража за Лига Европа.

Именно класиране за евротурнирите е основната задача пред Томаш и помощниците му за настоящата кампания. Дори и това да не се случи, ръководството почти сигурно ще им гласува отново доверие. Настоящите договори на наставниците са до лятото на 2019-а. В Берое не обичат да сменят много наставниците и като изключим Ферарио Спасов и Александър Димитров, останалите бяха дълго време начело на тима - Илиан Илиев и Петър Хубчев.

В същото време стана ясно, че заралии са се отказали от привличането на вътрешен халф. В спортно-техническия щаб са на мнение, че вече времето е много малко. Такъв играч се очаква да подсили Берое през зимата. Както е известно, Мартин Райнов отказа офертата на Левски и остана под Аязмото. На няколко пъти спортният директор Валентин Грудев заяви, че не на всяка цена ще се взима такъв играч и че няма да се бърза. Опция бе футболист от Аржентина, но той е отпаднал.