Собственикът на лидера в А група Левски Тодор Батков се изказа остро заради обявената днес програма за пролетния дял в първенството.

"Бесен съм, не е нормално Левски да играе три мача в шест дни, а Литекс да играе три срещи за единайсет дни. Относно мача с Вихрен, ние сме Левски и ще играем. Ще излезем и ще победим."

"Наредбите и правилниците трябва да се спазват. Трябваше да посочат два стадиона в рамките на 24 часа, а тези 24 часа се разтеглиха на два месеца."

"Подали са стадион „Лаута”, но са оказа, че там не може. Сега някой трябва да ни каже къде да играем. На Марс ли, на стадиона на Цървена звезда ли?! Ние трябва да си изпълним целите, въпреки тази конкуренция и бутането от страна на БФС”, категоричен беше шефът на Левски, който постави цветя на паметника на Васил Левски, заедно с футболистите и треньорите на състава.

"Вие си отговорете кого подпира БФС. Общо взето сме сами срещу всички, или пък сами сред вълци. И двете са верни”, изригна още Батков.

"Ние сме Левски, отборът на народа и ще триумфираме. Както се оказа през юни, когато ще свърши първенството. Трябва да помогнем на националния отбор с оглед графика му. Важен е игровия ритъм на играчите в националния, а тези които играят евротурнири, кучета ги яли”, отсече шефът на Левски.