Манчестър Юнайтед е готов да плати 60 милиона паунда за звездата на Тотнъм и националния отбор на Уелс Гарет Бейл, гръмна английското издание 'Мирър".

Според изданието мениджърът на "Червените дяволи" Дейвид Мойс иска на всяка цена да привлече крилото на "Олд Трафорд" през този летен трансферен прозорец.

Името на уелсеца пък от доста време е свързвано с напускане на "Уайт Харт Лейн", макар че "Шпорите" изобщо не искат да се разделят с него.

Ако премине в английския шампион, Бейл ще стане най-скъпата покупка в историята на тима, а и в историята на Висшата лига.

До момента Юнайтед изобщо не е активен на трансферния прозорец, но според източници на "Мирър" това нещо е на път да се промени, тъй като тимът няма намерение да се откаже от плана си да вземе и Сеск Фабрегас.

Самият Дейвид Мойс обяви преди броени дни, че може да вземе който си футболист поиска, а със сигурност специалистът ще се опита да засили конкуренцията в своя тим, предвид факта, че и конкурентите за титлата работят по стабилно подсилване.