Символът на Рома Франческо Тоти предупреди тифозите да не изпадат в прекалена еуфория заради силния старт на сезона на отбора. 

Вълците спечелиха първите си 5 мача в Серия А, а в Шампионската лига взеха 4 точки от два двубоя, след като във вторник стигнаха до 1:1 на терена на Манчестър Сити с гол именно на Тоти. 

„Проблемът е, че все още нищо не сме спечелили. Наистина преживяхме някои много хубави моменти, но в крайна сметка от значение е само крайния резултат. Както се казва нека да се види къде ще бъдат конете в края на надбягването” заяви Тоти в интервю за „Република”. 

Той естествено говори и за много други неща, сред които бяха и какви са плановете му след като приключи с активния футбол. 

„Много хора не знаят накъде да се обърнат, след като спрат да играят. Аз обаче продължавам да се наслаждавам на футбола и това е най-важното. Дали ще подпиша договор за още един сезон? Ще видим. Ще стана ли треньор? Не е много вероятно, но все пак не бих го изключил напълно”. 

„Треньорите, които са ми повлияли най-много са били Мацоне и Земан. При Карло израстнах и се превърнах в това, което съм. Получих възможност за изява, което е много важно”. 

В неделя Рома ще се изправи срещу Ювентус в голямото дерби на сезона, което ще означава сблъсък на Тоти с Джанлуиджи Буфон. „Той е един от малкото приятели, които имам във футбола. Бяхме заедно като деца за националния отбор на Италия, а след това станахме и световни шампиони. Единственото разочарование е, че така и не играхме в един и същи клубен тим”.