Мениджърът на Рома Руди Гарсия заяви след успеха на "вълците" с 9:1 в контрола срещу сборна формация на Ришоне ди Брунико, че Марко Бориело и Франческо Тоти се разбират добре на терена. Във вчерашния мач 31-годишният нападател започна от първата минута, което провокира спекулации, че в новото издание на Серия А той ще бъде титуляр за "джалоросите".

"Бориело е роден да бъде нападател. Той има великолепен ляв крак, физически подготвен е и на игрището се разбира добре с Франческо Тоти", каза Гарсия, цитиран от сайта "Футбол Италия".

49-годишният специалист също така не пропусна да коментира ситуацията с Пабло Освалдо, както и привличането на Кевин Строотман. Римският клуб може да се раздели с родения в Аржентина футболист, обаче френският треньор се надява, че нападателят все пак ще остане в отбора.

"Освалдо е голаджия, състезател от най-висока класа. Разбира се, че е по-добре за един наставник да бъде в състояние да задържи най-силните си играчи. Що се отнася до Строотман, харесва ми неговата решителност, неговото желание за победа и стремежът му да бъде лидер. Той е много техничен футболист и иска да играе с топката колкото се може по-често", допълни Гарсия.