Реал Мадрид отпразнува по подобаващ начин заедно с феновете си триумфа на отбора в Шампионската лига.  

Десетки хиляди изпълниха улиците на испанската столица вчера, за да поздравят отбора, който по традиция бе върху открит автобус, като най-големите тържества бяха традиционно на площад „Сибелес“. 

След това играчите се отправиха към „Сантяго Бернабеу“, където бяха посрещнати от 84 000 фанатични привърженици, които пееха песни и скандираха имената на футболистите, постигнали първия дубъл от титла и европейски триумф от 1958-а година насам. 

На терена бяха поставени бяха поставени 12 огромни екрана, в чест на всеки един от европейските успехи на Белите, след което бяха представени треньорите и играчите, започвайки със Зинедин Зидан, който излезе на фона на впечатляващи светлини, звуци и фойерверки. 

След хората от неговия екип дойде ред и на играчите, като последните трима от тях бяха Кристиано Роналдо, за когото привържениците скандираха, че ще спечели Златната топка, Марсело, появил се с трофея от първенството и Серхио Рамос носещ купата от Шампионската лига. 

Лидерите на отбора благодариха на почитателите си за подкрепата, които им отвърнаха с бурни овации и традиционните обидни скандирания по адрес на Жерард Пике от Барселона. Всичко завърши с пищна заря под звуците на „Ние сме шампионите“ на легендите Куин.