Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е категоричен, че няма да иска от Флорентино Перес нови футболисти през януари, въпреки контузията на Лука Модрич и вероятността Сами Кедира да напусне. 

Италианецът е сигурен, че с играчите с които разполага, столичани са достатъчно силни, за да се борят за всеки един трофей през кампанията и да направят още един успешен сезон. 

„Не, нямаме планове за нови попълнения през зимата. Можем да преодолеем липсата на Модрич, а и имаме млад момче в лицето на Медран, който играе много добре за Кастия и също е вариант” заяви наставникът в интервю за испанското национално радио. 

„Разполагаме с достатъчно качествен състав, за да се справим. Сега загубихме Лука, но миналия сезон имахме подобна ситуация с Кедира и всичко мина добре. Има и вариант Иско също да бъде върнат по-назад, така че решаваме. Другата опция е Кедира, тъй като Ияра още не е готов на 100%” добави той. 

„Доволен съм, че атмосферата в състава е отлична и всеки работи здраво и се старае. Феновете са взискателни, но ние играем много добре в момента и ще се опитаме да продължим по същия начин, тъй като всеки мач е сериозен тест. Целта е да направим силен сезон и да защитим трофея си от Шампионската лига” каза още Анчелоти, който за пореден път изтъкна, че се надява да преподпише. 

„Вярвам, че това ще се случи скоро. Имам договор до 2016-а, но едва ли бих намерил по-добър клуб от този. Готов съм да удължа контракта си, но все пак има достатъчно време това да се случи”.