Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема е уверен, че може да подобри още повече представянето си и да играе и още по-силно. 

Французинът се намира в отлична серия с 8 гола в последните 7 мача на отбора, като в Шампионската лига се е разписал във всеки един от двубоите досега. 

„Не зная дали това е най-силният ми период, но наистина се чувствам отлично и почти всичко в играта ми се получава. Надявам се да продължа по същия начин и че най-добрият ми период тепърва предстои. Все още съм на 26 години, а много хора казват, че тази възраст е най-добрата за един играч и се надявам, че наистина е така” заяви голмайсторът. 

„За мен не само головете са важни. Искам да работя за отбора, да създавам положения и се чувствам отлично, когато асистирам за попадения на съотборниците си. Разбира се съм доволен, когато вкарвам, но това не е най-важното за мен, а се стремя са бъда максимално полезен на тима като цяло” добави той. 

„Благодарен съм за доверието, което получавам от треньора и винаги усещам подкрепата и на ръководството, откакто съм тук. Освиркванията, които съм получавал винаги са ме амбицирали да продължавам да работя здраво и да направя така, че следващия път да бъда аплодиран” категоричен е Бензема, който в началото на сезона не случайно поднови договора си с клуба. 

„Чувствам се страхотно тук и се наслаждавам на времето си в Реал. Отборът е великолепен и всеки дава своя принос. Атмосферата е много добра и това е от основно значение за резултатите, които постигаме. Като семейство сме” споделя още Карим.