Завръщането на Гарет Бейл сред титулярите на Реал Мадрид за съботния мач срещу Райо Валекано, което вече бе потвърдено от Карло Анчелоти, ще накара италианския треньор да промени формацията на състава, пишат испанските медии. 

В последните мачове столичани действаха във вариант 4-4-2, като възроденият Иско и Хамес Родригес бяха по фланговете, а Кристиано Роналдо помагаше на Карим Бензема в атака. 

Сега обаче италианецът ще върне по-честата схема на игра от 4-3-3, като Бейл и Роналдо ще бъдат по двата фланга и ще действат в атака заедно с Бензема. В средата на терена към Модрич и Кроос пък ще бъде добавен някой измежду Иско и Хамес, докато другият ще отстъпи мястото си именно на уелсеца. 

Феновете на тима са разделени в мнението си кой трябва да остане извън състава след завръщането на бившия играч на Тотнъм, като анкетите показват почти равни показатели между Иско и Хамес, но може би колумбиецът е с по-големи шансове, тъй като испанецът се чувство по-комфортно в средата на терена. 

Иначе мнозина са на мнение, че след като Реал се справя толкова добре без Бейл, е по-добре той да остане на пейката. В 5-те срещи без Гарет столичани вкараха 19 гола, така че атаката им работи отлично. Иначе до този момент през сезона футболистът има 5 гола и 6 асистенции.