Бившият треньор на Реал Мадрид Фабио Капело е уверен, че настоящият тим на Белите може да направи забележителен сезон и да спечели всички турнири, в които участва. 

Столичани в серия от 11 поредни успеха, като поведоха в класирането на Примера дивисион и без съмнение впечатляват с играта си, така че за селекционера на Русия няма съмнение, че този състав е способен на големи неща. 

„Този Мадрид има всичко необходимо да играе фантастично и да спечели всеки един трофей, за който се бори” заяви Капело пред „Онда Серо”. Той естествено не пропусна да се изкаже много ласкаво за сънародника си Карло Анчелоти. 

„Той е треньор за дълъг период от време. Смятам, че е перфектният за Реал, заради философията и стила, които изповядва. Работата му се вижда, тъй като успя да намери най-доброто място за Иско. Карло просто е част от отбора за разлика от Моуриньо, който иска да бъде катализатор на всичко, което се случва” добави италианецът, който води Реал през 1996-97 и 2006-07. 

По отношение на Барселона, Капело каза: Те преживяват деликатен момент и просто Суарес и Луис Енрике имат нужда от време. При тях се извършват промени, с които обаче смятам, че лесно ще свикнат, тъй като разполагат със сериозен потенциал”.