По-късно днес ще стане ясно дали Кристиано Роналдо ще може да играе в двубоя срещу Атлетик Билбао в неделя, след като португалецът се възстановява от проблем в ахилеса. 

Суперзвездата на Реал Мадрид пострада в сблъсъка с Лудогорец в сряда, когато грубо срещу него влезе Абел Анисе. Той напусна мача с болки и въпреки че треньорът Карло Анчелоти обяви, че положението не е сериозно, има шанс да пропусне мача през уикенда. 

Вчера той работи с физиотерапевтите във фитнеса, за да намали възпалението, а освен това лекарите имат нужда от известно време, за да се справят и с отворената рана. 

Испанските медии припомнят, че това е третият случай, в който Роналдо излиза от мач с кървене, откакто е в Реал. Първият бе през септември 2011-а, когато в двубой срещу Леванте Давид Наваро го удари и му отвори аркада под лявото око. Вторият бе на 11 ноември 2012-а, когато получи рана на глезена в сблъсък с Динамо Загреб от Шампионската лига и раната трябваше да бъде зашита. 

Евентуалната му липса със сигурност би била неприятна за Реал, защото португалецът е в страхотна форма, като се разписа в последните 7 мача, в които вкара общо 12 гола.