Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти все още не е решил на кого да заложи като десен защитник в предстоящото дерби с Атлетико в събота. 

Даниел Карвахал пропуска мача поради контузия, а италианецът не е убеден, че Алваро Арбелоа е най-добрият възможен вариант за негов заместник, тъй като иска по-активни действия в атака. 

Затова е възможно да постави на позицията Серхио Рамос, който преди да бъде наложен в центъра на отбраната от Жозе Моуриньо, се подвизаваше изключително успешно като десен краен бранител. 

Това обаче ще наложи и промяна в центъра на защитата, където като партньор на Пепе може би ще бъде поставен Рафаел Варан. Французинът изглежда добър вариант заради височината си от 191 см, тъй като се очаква Атлетико да разчита сериозно на центрирания и статични положения и може да бъде много опасен във въздуха. 

Анчелоти иска победа на всяка цена, защото след поражението от Реал Сосиедад нов неуспех би увеличил напрежението в състава още в началото на кампанията, а това едва ли ще се отрази благоприятно след повишените очаквания от края на миналия сезон.