Лидерът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо използва социалната мрежа „Туитър“, за да обяви, че последните му изказвания, които обиколиха световните медии, са били интерпретирани погрешно и да изрази подкрепата си за президента Флорентино Перес. 

Преди дни в публичното пространство се появиха доста интересни твърдения на португалеца, в които той упреква боса на Белите заради продажбите на Чаби Алонсо и Анхел Ди Мария и изразява съмнения в трансферната политика на клуба.

Сега обаче португалецът обяви, че просто не е бил разбран правилно. „Моите коментари бяха интерпретирани погрешно“, побърза да уточни Кристиано в социалната мрежа. 

„Слушах думите на нашия президент вчера и съм на 100 процента зад него и го подкрепям. Моите нови съотборници са топ играчи! С тях ще направим страхотен отбор. Ще се борим за всичко и гледаме напред! Давай, Мадрид“ добави той. 

Както е известно самият Перес изтъкна в петък, че между двамата няма никакви проблеми и сега думите му бяха подкрепени и от носителя на Златната топка и най-добър играч в Европа за миналия сезон.