Уелската звезда на Реал Мадрид Гарет Бейл заяви, че се наслаждава на партньорството си с Кристиано Роналдо.

Още преди идването му на "Сантяго Бернабеу" мнозина се усъмниха дали ще има място на терена за двама еднотипни футболисти. Други пък поставиха под въпрос дали голямото его на Роналдо няма да е проблем.

През миналия сезон обаче двамата загатнаха, че нямат проблеми помежду си и могат да се допълват. Вчера пък уелсецът даде брилянтна асистенция за първия гол на Роналдо и след мача заяви, че се радва да играе заедно с португалеца.

"Обичаме да играем един с друг. Показахме миналия сезон, че и двамата създаваме голове за другия и също вкарваме много голове", коментира Бейл пред камерите на Скайспортс.

"Този сезон се надяваме да се подобрим спрямо предишния. Можем още да се подобрим заедно, да направим добро партньорство и да се надяваме, че ще се представим по-добре този сезон".

"Опитвах с всички сили и аз да вкарам гол. Имах шанс накрая, но не беше писано да стане. Създадох един, което бе хубаво. Най-важното нещо е, че спечелихме трофей".

"Отборът се намира в добра форма. Очевидно имаме няколко играча, които се завръщат след световното първенство. Кратките предсезонни подготовки са изцяло фокусирани върху влизането във форма. Вече всеки е на необходимото ниво и изглеждаме остри и сме готови за началото на сезона".