Уелската звезда на Реал Мадрид Гарет Бейл е убеден, че през новия сезон ще се представи много по-добре от предишния. 

Бързоногият футболист пристигна на „Бернабеу” миналото лято за 85 милиона паунда и след трудно начало се подобри, като вкара ключови голове във финалите срещу Барселона и Атлетико, с които помогна на отбора да спечели Кралската купа и Шампионската лига. 

Днес уелсецът се завръща у дома и е крайно амбициран да помогне на столичани да спечелят Суперкупата на Европа в битката със Севиля. 

„Много по-лесно е да си направил подготовка с отбора и да си спокоен, вместо да се чудиш дали ще бъдеш трансфериран или не. Чувствам се в много по-добра форма от миналото лято и очаквам с нетърпение новия сезон” заяви Бейл пред „Скай Спортс”. 

„Не усещам напрежение. Разбира се искаме да спечелим предстоящия мач и да вземем трофея, но както винаги просто ще дам най-доброто от себе си. Както винаги ще се стремим да триумфираме във всяка една надпревара, в която участваме” изтъкна футболистът, който иска да надмине постижението си от миналия сезон от 22 гола в 40 участия за столичани. 

„Гарет сега е в перфектно състояние. Вече познава отбора, щастлив е и съм сигурен, че ще се справи още по-добре” изтъкна треньорът Карло Анчелоти.