Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не е искал от Флорентино Перес да привлече Златан Ибрахимович и интерес от страна на испанците към нападателя на ПСЖ липсва, пише “Марка”.

През последните дни имаше някои слухове, че звездата на Пари Сен Жермен може да последва италианския треньор на “Бернабеу”. Според едни информации той сам е поискал да направи това, а според други Анчелоти е поискал от ръководството да го привлече.

Испанското издание съобщава днес, че агентът на играча Мино Райола е от няколко дни в Мадрид, като е опитал да осигури трансфер на Ибра в Реал, но той няма да се осъществи, тъй като нападателят не попада в плановете на Карлето.

Новият треньор на Кралския клуб е уведомил шефовете, че в атака ще разчита на Бензема, Мората и Хесе, като ще изчака и развитие на ситуацията около Гонсало Игуаин, който все още може да остане в отбора.

В същото време се говори, че Ибрахимович иска да напусне френската столица след идването на Единсон Кавани и затова е инструктирал агента си да му търси отбор, но това явно няма да бъде Реал.