Сериозен скандал е избухнал в съблекалнята на националния тим след загубата от Норвегия, пише "Тема Спорт". 

Причината е второто поредно поражение в евроквалификациите. Това е довело до разделението на групички в тима и разговори на висок тон.

Въпреки прокламираното отлично разбирателство и задружния колектив при трикольорите са се оформили два лагера. Единият, в който влизат главно звездите, назовани от Йордан Лечков - Ивелин Попов, Станислав Манолев, Георги Миланов и Николай Михайлов, Петър Занев, Илия Миланов, и този на останалите.

Разривът в отношенията между играчите е повлиян освен от представянето срещу Хърватска (0:1) и Норвегия (1:2) и от факта, че лидерите не поемали своята отговорност, а прехвърляли вината върху другите.

Това се потвърждава и от думите на Николай Бодуров, който заяви след двубоя с норвежците, че не само защитата е виновна за загубите. Според голяма част от съблекалнята тарторите Ивелин Попов, Станислав Манолев и Георги Миланов не се влагат достатъчно в дефанзивен план. Тримата опитват предимно солови изяви, което не се нравело на останалите.

Селекционерът Любослав Пенев е пределно наясно с настроенията и обмисля да вземе сериозни мерки, за да вкара отбора в правилния път, но това ще стане, разбира се, ако той изобщо запази поста си.