Националът Александър Тонев изрази разочарованието си от загубата 1:2 от Норвегия в европейска квалификация играна снощи в Осло.

"Аз не мога да губя и ми е трудно да говоря след загубата. Играхме малко уплашени, повлия ни поражението от Хърватия. Излязохме, за да покажем друго лица. През първото полувреме ни беше по-трудно, но през второто полувреме излязохме", заяви Александър Тонев.

"Норвегия не ни изненада с нищо, но ни повлия психологически загубата от петък. Започнахме стъписани и това ни се отрази. Опитахме през второто полувреме да играем нашия футбол, но не се получи за дълги периоди".

"Все пак мисля, че играхме с една идея по-добре. Това не е нашето лице, Норвегия ни вкара два гола от две положения. Ние изпускаме нашите положения, допускаме грешки и то два пъти едни и същи грешки".

"Искам да кажа на норвежците, че нивата е дълга и да не бързат да се радват на тази победа. Чувствам се отлично, идеално в Селтик".

"В момента не съм в най-добрата си форма, защото доста вреаме не съм играл. Но скоро ще покажа най-доброто от себе си", добави Тонев пред БТА.