Халфът на футболните ни национали Георги Миланов също изказа вижданията си след загубата с 1:2 от Норвегия в европейска квалификация.

"Получихме нелеп първи гол, доста слабо играхме в първите минути. И може би този нелеп първи гол пречупи настройката ни за мача".

"През второто полувреме поехме инициативата, а домакините се прибраха и от нищото ни вкараха втория гол и така загубихме".

"Само искам да кажа, че много взеха да празнуват в Норвегия и това ще им изиграе лоша шега. В предишната среща играхме доста по-зле. Показахме характер и успяхме да стигнем до равенство в края на първото полувреме".

"Не знам Борислав Михайлов какво е имал предвид, когато е казал, че основни играчи са изневерили. Всеки може да си говори каквото си иска".

"Факт е, че предишната среща ни повлия. Но такива нелепи голове може би ще се случат веднъж на 30-40 мача. Всички дадохме каквото можехме".

"Имаше голямо напрежение върху нас. Срещу Норвегия не се получи, макар че не мисля, че играхме слабо", заяви Миланов, цитиран от БТА.