Грешникът за нашия национален тим Николай Бодуров обяви, че целият отбор носи вината за загубата с 0:1 от Хърватия в снощната европейска квалификация, играна на Националния стадион "Васил Левски".

Именно централният бранител си вкара автогола с който "Шахматистите" стигнаха до успеха.

"Той удари с глава, топката тупна и аз не видях. Тя пък влезе. Ние сме 11 човека, всички сме виновни За всяка победа и загуба всички сме виновни. Лично мое мнение, е че много неща не се получиха. Не знам защо на мача така се получи. Почти нищо не се получи“, заяви националът Николай Борудов.

"Ако са ни повлияли коментарите преди мача, би трябвало да е в положителен аспект. За мен единственият по-класен футболист е Модрич. Поне аз така смятам“, каза още Бодуров.

На въпрос, дали не сме подходили с прекалено голям респект, националът коментира: "Май така се получи. Прекалено голям респект. Не мога да си обясня, нямам идея.“

За следващия двубой от европейските квалификации, Николай Бодуров заяви: "Трябва да бием на всяка цена. Сто процента мачът няма да е по-лек от днешния.“

"Голямо благодаря на хората. За съжаление ги разочаровахме. Дано в следващите мачове пак да ги върнем на стадиона“, сподели още Бодуров.