Марек - ЦСКА, среща от 17-ия кръг на "А" група, стадион "Бончук", Дупница. 13:15 часа. Пряко в Gol.bg.

Групата на ЦСКА за мача: 33. Якуб Дивиш, 99. Стоян Колев, 3. Александър Тунчев, 4. Стивън Сънди, 7. Тони Силва, 8. Борис Галчев, 11. Неманя Милисавлевич, 13. Орелиен Жоаким, 16. Петър Витанов, 17. Серджиу Буш, 19. Апостол Попов, 20. Луис Соарес, 21. Венцислав Василев, 22. Еденилсон Бергонси, 31. Кристиан Супусепа, 34. Денис Причиненко, 48. Марин Оршулич, 70. Жуан Фелипе, 71. Антон Карачанаков, 73. Иван Стоянов;

Контузени: Кукоч

Прогноза на Gol.bg
Гостите вероятно ще стигнат до успеха днес, но все пак срещата още не се е играла и топката е кръгла, така че преди мачът да приключи можем само да гадаем за изхода му. Стойчо Младенов няма да може да разчита на хърватския бранител Кукоч, който е контузен и ще пропусне срещата.

Все пак Стоянов и Василев попаднаха в групата, след като и двамата бяха под въпрос за мача днес, като вторият се очертава да заеме титулярна позиция в отбрана.

Марек е с 12 точки на предпоследното 11-о място в класирането и има нужда от спасителни точки, за да успее да направи крачка към оцеляването.

Домакините обаче имат 1 победа и цели 4 загуби в последните си 5 мача от шампионата.

Гостите от София пък от своя страна са записали 3 победи и 2 равенства за същия брой срещи и в момента заемат 1-ата позиция в шампионата с актив от 37 точки, с 5 повече от Лудогорец.

Статистиката показва, че Марек е доста удобен съперник за "армейците", които нямат особени проблеми в сблъсъците помежду им. В 57 мача в "А" група софиянци имат 42 победи и едва 6 загуби, като 9 мача са завършвали наравно. В Дупница "червените" са записали 17 победи и 4 поражения при 7 равни мача.

Нашата прогноза е класически резултат за гостите.

Резултат: Марек - ЦСКА 0:3