Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо обяви след вчерашната победа над Ливърпул, че е съвсем възможно отборът му да стане шампион през този сезон. 

"Голът на Ливърпул не ни спря да играем нашата си игра. Техното попадение с което откриха резултата не бе драма нито за мен, нито за играчите ми и те продължиха да играят добре. Имахме две или три добри възможности преди да вкараме, а през второто полувреме, докато не вкарахме втория гол, показахме страхотна игра", обяви Специалния на пресконференцията след мача.

"Моят отбор не приема една точка като добър резултат. Очевидно е, че само трите точки са важни за нас. Представянето ни бе фантастично и мога да кажа, че заслужено спечелихме".

"Всеки един от играчите ми бе фантастичен. В момента мога да кажа, че се намираме в доста добра ситуация, започнахме силно сезона. Все пак обаче не трябва да забряваме, че още е ноември и сезонът е дълъг. Един ден можем да допуснем и загуба, а след това ще се върнем към победите. Знам, че ще има и отрицателни моменти и аз съм готов за това".

"Мисля, че е възможно да спечелим титлата. Преди началото на сезона ние считахме, че ще бъдем един от претендентите за трофея, но в съвременния футбол, особено във Висшата лига, не вярвам, че можеш да изкараш цял сезон без загуба", завърши той.