Треньорът на Рома Руди Гарсия не е никак голям оптимист за гостуването на Байерн в Мюнхен от Шампионската лига днес.

В първия мач на италианска земя "Римските вълци" загубиха с 1;7 и се вижда, че след това поражение отборът няма същата увереност, каквато имаше преди това.

"Имаме малък шанс да постигнем положителен резултат при гостуването на Байерн, може би шансовете са ни 10 процента", обяви специалистът на пресконференцията преди мача.

"Аз обаче се интересувам повече от самото ни представяне. Това, което се случи в първия мач, бе просто един момент. След това ние реагирахме добре и завършихме наравно със Сампдория. Загубихме обаче от Наполи, но смятам, че няма от какво да се срамуваме".

"Контузиите не са толкова голям проблем, но в същото време умората се явява голям фактор и започва да взема своите жертви, особено когато на терена играят едни и същи футболисти".

"Няма да променим нашия стил на игра и философията си, въпреки че загубихме катастрофално в Рим. Когато имаме дадена философия и вярваме в нея, ние трябва да се придържаме към нея".

"Надявам се отборът ми да играе силно в Мюнхен. Искаме да си върнем гордостта и да играем с кураж. Загуба от Байерн е съвсем възможна, но въпросът е как точно сме загубили или ще загубим".

"Трябва да покажем различно представяне в сравнение с първия мач и да покажем реалното си ниво", завърши той.