Манчестър Сити - ЦСКА Москва, двубой от Група "D" на Шампионската лига, стадион "Етихад". 21:45 часа българско време.

Групата на Сити за мача:

Вратари: Харт, Пантилимон
Защитници: Ричардс, Сабалета, Лескът, Коларов, Клиши, Демикелис, Настасич, Боята
Полузащитници: Милнър, Насри, Гарсия, Навас, Родуел, Силва, Фернандиньо, Туре
Нападатели: Негредо, Джеко, Агуеро

Контузени: Йоветич, Компани
Наказани: Няма

Прогноза на Gol.bg:
Домакините от Манчестър се представят много силно в домакинските си срещи и са абсолютни фаворити за успеха днес. Тимът има нужда от точки, тъй като целта пред Сити е да премине груповата фаза на турнира. През последните две години отборът се провали в това свое начинание, но този път Мануел Пелегрини иска да промени нещата.

Контузени са Йоветич и Компани, докато всички други футболисти на Сити ще бъдат на линия за днешния мач. Очаква се Пантилимон отново да застане под рамката на вратата, както стана и в шампионатния двубой срещу Норич, а неубедителния Харт да седне на пейката.

Сити се намира в добра форма и отборът има записани в актива си 5 победи и 1 реми за последните си шест мача във всички турнири. 

В предишния мач между двата тима "Гражданите" удариха руския тим с 2:1 като гости, а днес ще търсят нов успех.

ЦСКА от своя страна успя да понавлезе във форма и натрупа 3 поредни победи след загубата от манчестърци, като отборът победи последователно Краснодар, Химик и Волга.

Очертава се Георги Миланов да бъде титуляр за гостите в днешния мач, тъй като българският национал постепенно свикна с обстановката в тима, а в предишния мач на отбора даде и асистенция. 

Гостите също имат своите кадрови проблеми и твърдо аут за срещата са Фернандес, Дзагоев и Кауна, но Сити все пак трябва да внимава за Тошич и Думбия, които се намират в добра форма. 

Очаква се ЦСКА да даде всичко по силите си днес, за да може да измъкне положителен резултат.

Към днешна дата Манчестър Сити има 6 точки и заема 2-ото място в групата, като "Гражданите" трябва да направят уникална глупост, за да го изпуснат.

ЦСКА е на 3-ото място с 3 точки и отборът има всички шансове да се бори за място на директните елиминации, но всичко минава през победа днес, която ще бъде постигната изключително трудно от гостите.

Дори това едва ли ще стане, тъй като Сити се намира в добра форма и отборът домакин е абсолютният фаворит.

Нашата прогноза за този мач е класически резултат за "Гражданите" с 3:0, като по този начин отборът на практика ще може да си осигури и мястото на директните елиминации, което е и целта на тима.

Резултат: Ман Сити - ЦСКА Москва 3:0