Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от успеха над гръцкия Олимпиакос с 3:2, който бе малко инфарктен.

Торинци изоставаха с 1:2 в резултата през второто полувреме, но много бързо стигнаха до обрат след два бързи гола, а освен това изпуснаха и дузпа към края.

"Моят отбор показа добра игра с новата схема. Мисля, че интензивността в играта ни бе добра и създадохме много голови положения", обяви специалистът на пресконференцията след мача.

"В един момент изоставахме в резултата без дори да го осъзнаваме, но това е футбол. Направихме това, което трябваше. Останахме спокойни и момчетата си свършиха работата и обърнаха нещата в своя полза, за да спечелим мача".

"Ние сме много щастливи от този успех. Имаме още два мача до края на груповата фаза и шансовете ни да оглавим класирането в групата при победи са реални".

"Трябва да бъдем много положително настроени след тази вечер. Да, наистина, щеше да е хубаво да бяхме вкарали и дузпата, но сега вече трябва да мислим за последните два мача от груповата фаза и как да спечелим шест точки от тях".

"Може би три или четири точки биха ни били също достатъчни, но кой знае? Важното е, че спечелихме тази вечер и аз искам да поздравя момчетата за успеха. Вече имаме 6 пункта, а можем да ги удвоим и да станат 12 при още две победи".

"Знаем какво трябва да направим, за да победим Малмьо. Огбона е здрав и можеше да играе в този мач, но аз исках да променя схемата, за да видя нещо повече от нашите полузащитници и особено от Мората в атака".

"След като резултатът стана 1:1 изведнъж загубихме ритъма си, но след това си го върнахме и в крайна сметка постигнахме целта си", завърши той.