Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич е сигурен, че неговият съотборник Луис Суарес няма да хапе повече своите съперници по футболните терени.

Както е известно, уругваецът прояви канибализъм с фланелките на Аякс, Ливърпул и националния отбор. Заради ухапването по време на Мондиал 2014 срещу Джорджо Киелини нападателят отнесе наказание от четири месеца.

"Суарес е много спокоен, учтив и тих. Той е страхотен човек и каза, че тези моменти с ухапванията повече няма да се повторят", започна Ракитич, цитиран от Goal.com.

"Аз дойдох в Барселона, за да се наслаждавам на играта си. Да работя здраво, да давам най-доброто от себе си, да помагам на тима и да деля съблекалнята с някои от най-добрите футболисти в света."

"Всеки ден съм с усмивка на лице, когато отивам на тренировки и това е най-важното нещо. Групата ни в Шампионската лига е трудна, но нашата цел е да печелим трофеи и ние трябва да сме готови."

"Аякс и АПОЕЛ са приемливи съперници. Златан Ибрахимович е навярно най-добрият нападател в света. Нека той и ПСЖ се опитат да ни победят", добави Ракитич.