Трикратният световен шампион по снукър и един от най-обичаните играчи в цялата история на играта Рони О'Съливан също изказа своето мнение след финала в Шампионската лига между Барселона и Манчестър Юнайтед.

Рони защити сър Алекс Фъргюсън, като го нарече легенда, а в същото време Ракетата окачестви играта на Барса като "оргазъм".

"Искам да знам как можеш да научиш хората да играят футбол като този на Барса", запита се четирикратният шампион на Ю Кей Чемпиъншип в своя профил в Туитър.

"Трябва да се намери нова дума в речника, за да се опише начинът по който Барса играе футбол. Първата ми мисъл е, че думата може да е "оргазъм", продължи Ракетата, който продължава да посещава психолог, който да го отърси от психическата "дупка", в която изпадна големият майстор през последните месеци.

"В някои статии се твърди, че Фъргюсън трябва да се откаже. Оставете това. Човекът обича работата си. А и не е чак толкова важно да се печели постоянно", допълни Рони О'Съливан.

"Фъргюсън би си вършил работата и без пари. Става дума за приключението. Само вижте в какво приключение участва той. Този човек е легенда", завърши Рони.