Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа се изказа ласкаво по адрес на клуба и неговите фенове, след като преподписа своя договор.

Испанският национал беше в центъра на истинска трансферна сага през лятото и не криеше желанието си да отиде в Реал Мадрид, но преминаването му в "белия балет" се провали в последния момент.

Така година преди изтичането на контракта си, с оглед наближаващото европейско първенство, стражът беше принуден да поднови своя договор с Юнайтед и парафира до 2019 година.

"Чувствам се наистина много добре и бих искал да благодаря на феновете за тяхната подкрепа. Те са винаги зад отбора и клуба, това е невероятно", започна Де Хеа пред телевизията на "червените дяволи".

"Вярно е, лятото беше различно. Но аз запазих своя фокус, останах спокоен и продължих да върша усърдно работата си. Също така бих искал да благодаря на своите съотборници."

"Тренирах наистина много здраво и играх за националния отбор през това време, така че се чувствам готов на 100%."

"Това е перфектен момент да се завърна на стадион "Олд Трафорд" - за мача с Ливърпул, пред нашите фенове. Това е специален мач за нас, за феновете, за целия свят."

"Имаме нужда от победата, трябва да вземем трите точки заради феновете. Ние сме Манчестър Юнайтед - ще се опитаме да спечелим всичко", добави Давид.