Нападателят на Манчестър Юнайтед е близо до завръщане в игра. Колумбиецът е извън терените от 20 октомври насам заради контузия в коляното, но тази седмица подновява тренировки.

За последно Тигъра взе участие при равенството 2:2 на Манчестър Юнайтед с Уест Бромич Албиън, когато се включи през второто полувреме.

Вчера се появиха слухове, че преминаването на Фалкао за постоянно на стадион "Олд Трафорд" е под въпрос, именно заради проблемите на стрелеца с коляното.

Самият футболист изля гнева си в социалната мрежа Туитър след появата на слуховете: "Един глупак прави спекулации. Няколко други, на които им липсва обективност, му отговориха и милиони хора повярваха на лъжите. Катастрофално е какво могат да направят няколко глупака".

Фалкао вкара един гол в пет двубоя този сезон, като той все още не е изиграл цял мач за "червените дяволи", след като премина в тима през лятото.

Според електронното издание Goal.com Манчестър Юнайтед ще плати на Монако 56 милиона евро, за да привлече нападателя за постоянно.