Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал сподели, че неговият тим е заслужавал точката, която измъкна в последните секунди на снощния мач с Челси.

Още по темата

 

"Ние заслужавахме изравнителния гол и според мен Жозе Моуриньо също го знае. Видяхме старата песен на нов глас - създадохме много положения, но не ги завършвахме", започна своя коментар ван Гаал.

"После Челси вкара първия гол и срещу такъв отбор е трудно, защото те задържат топката и ние трябваше да тичаме постоянно. Но десетина минути след гола ние отново се събрахме и заслужавахме да вкараме изравнителния гол."

"Доволен съм от равенството, защото го постигнахме срещу най-добрия английски отбор в момента, но разбира се, че ми се искаше да бяхме спечелили. Това равенство е добър знак за нас, защото Челси е на топ-ниво, а снощи ние бяхме най-малкото равностойни."

"Фалкао получи ритник на тренировката и нямаше как да играе, но не мисля, че състоянието му е чак толкова лошо. При Джоунс трябва да изчакаме и да видим, защото не е много лесно да се възстановиш."

"Можеш да си развълнуван, но не беше много умно от ван Перси да си съблича фланелката при гола, защото това ти носи жълт картон. Нямаше нужда да го прави."

"По мое мнение ние ставаме по-добри с всеки изминал ден. Това може да се види в тренировките и мачовете ни - ние се чувстваме по-добре, когато притежаваме топката и играем по-добре."

"Според мен имаше червен картон за Иванович, защото при второто нарушение той ритна нашия футболист два пъти в глезена. Първият път може би беше случайно, но не и вторият", каза още холандският специалист.