Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо остана недоволен от съдийството в дербито на неговия тим срещу Манчестър Юнайтед.

"Червените дяволи" измъкнаха равенство 1:1 на своя "Олд Трафорд" след драматичен гол на Робин ван Перси в 94-та минута. Точно преди това обаче заради втори жълт картон бе изгонен Бранислав Иванович.

"Можех да видя този червен картон заради натрупването на фаулове срещу нас. Не искам да говоря за втория жълт картон на Иванович, защото ако трябва да говоря за това, трябва да започна още от първото полувреме", коментира Моуриньо.

"Трябва да мина през много, много неща, които се случиха по време на мача. Дузпата срещу Иванович, натрупването на жълти картони, фауловете, които не бяха дадени, тъчовете точно пред мен и пред четвъртия съдия и страничния съдия".

"Но Челси бе фантастичен дори и при тези обстоятелства, затова  още по-голяма похвала за играчите ми".

"Очевидно не сме доволни от резултата, дойдохме тук за победа и това се виждаше от първата минута. Но с всички тези обстоятелства представянето бе фантастично, резултатът не толкова, но все пак е приемлив".

"Много съм щастлив. Отборът ми изигра фантастичен мач. Не е лесно да играеш тук срещу Манчестър Юнайтед. Не е лесно да играеш срещу Манчестър Юнайтед, който се опитва да играе компактно и да те хване на контраатака".

"Но особено през второто полувреме играхме много добре, имахме страхотен контрол върху мача, голяма стабилност. Можехме да вкараме още няколко гола, особено това на Азар можеше да бъде прекрасен гол".

"Дрогба е вкарал много такива голове. За играч, който не можеше да играе и тренира до преди седмица, да ни даде тези 90 минути е страхотно. Той можеше да вкара и през първото полувреме. Много съм доволен от неговото представяне".