Целта на Манчестър Юнайтед през този сезон е място в тройката, обяви изпълнителният вице-президент на клуба Ед Уудуърд, по време на представянето на рекордните приходи от 433 милиона паунда за миналия сезон. 

Червените дяволи инвестираха солидно в нови футболисти, давайки над 150 милиона паунда в стремежа да се върнат на върха и според един от най-важните хора в клуба през януари няма да има нови попълнения. 

„Нашите инвестиции е нормално да предполагат, че искаме да завършим в тройката. Сезон 2013-14 бе крайно разочароващ, но при Луис (Ван Гаал) смятаме, че сме в началото на нещо специално. Развълнувани сме за бъдещето и смятаме, че това е нова глава в историята на клуба” заяви Уудуърд. 

„Аз имам пълно доверие в новия мениджър, в неговата философия и в подновения отбор и съм сигурен, че скоро ще се борим за отличия. Подсилихме се сериозно и сме доволни от играчите, които взехме. Ще продължим да следим ситуацията на отбора по отношение на зоните, в които трябва да се подсилим, но обикновено това се прави през лятото” добави той, с което ясно показа, че през януари на „Олд Трафорд” не се чакат нови попълнения. 

В сравнение с предишния период на отчитане обаче, приходите са с 84% по-малко, но това не притеснява ръководството. „В комерсиално отношение продължаваме да растем и договорът ни с Адидас за 750 милиона е показателен, защото имахме оферти от 20 компании” каза още Уудуърд.