Новият нападател на Манчестър Юнайтед Радамел Фалкао изрази задоволството си от завръщането си в игра, след няколко месечно отсъствие и обяви, че се чувства много добре. 

Колумбиецът записа някои участия за Монако през лятото, а игра и за националния отбор в контролата с Бразилия в Маями. 

„Изключително съм щастлив, че отново съм на линия и че животът ми дава нова възможност след тежката контузия. Развълнуван съм, че идвам в Манчестър Юнайтед и се надявам, че ще вкарам много голове за тях, защото това съм правил във всеки един тим, в който съм играл” заяви голмайсторът. 

„Преди този мач бях много неревен и се чувствах така, сякаш това е първият ми мач за Колумбия. Може би ще бъде същото и в Юнайтед. Във физическо отношение се чувствам отлично. Не усещам никаква болка. Получих сериозна подкрепа през времето, когато бях извън терените, за която съм благодарен и съм сигурен, че с минаване на времето ще си върна формата” добави играчът, който ще получава по 280 000 паунда на седмица в Юнайтед. 

„За мен е мечта да играя за Манчестър Юнайтед, който е изключително голям клуб. Аз и всички останали искаме да върнем добрите времена на отбора и ще рабята здраво, за да помогна това да стане. Юнайтед е исторически тим, един от трите най-големи в света. Накараха ме да се чувствам значим и съм щастлив, че се присъединявам към тях. Имаше спекулации, че ме искат и други отбори, но това е вече е в миналото. Избрах Юнайтед, защото да отида там бе най-доброто за мен” изтъкна Фалкао, който ще бъде на линия за мача с КПР следващия уикенд.