Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал намекна, че тимът му има нужда от класен флангови футболист. 

По този начин холандецът увеличи слуховете, че Червените дяволи са готови да платят солидна сума за Анхел ди Мария или Хуан Куадрадо, с които отборът е свързван напоследък. 

Вицепрезидентът на Юнайтед Ед Уудуърд на няколко пъти обяви, че клубът няма да пести средства в стремежа да се върне на върха, но Ван Гаал е готов да харчи сериозно само срещу правилните футболисти. 

„В момента ние разполагаме с няколко играчи за позицията на централния нападател, както и с няколко за ролята на плеймейкър. Липсват ни обаче крила, които да донесат ширина на атаката ни” заяви босът пред „Сънди Мирър”. 

„Ако те са на необходимото ниво бих взел играчи от Холандия за тези позиции, които обикновено са по-евтини, но в крайна сметка националността няма особено значение. Истината е, че ние нямаме крила от класата на Роналдо или Ди Мария. Затова трябва да играем по-различен начин и ще вземем футболисти само ако те са качествени” добави Ван Гаал. 

След като ПСЖ се отказа от Ди Мария се смята, че Юнайтед ще направи нов опит да спазари аржентинеца с Реал Мадрид, който е оценяван на 50-60 милиона евро. Малко по-малко би струвал колумбиеца Куадрадо.