Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини логично не остана доволен от резултата при визитата на Куинс Парк Рейнджърс.

Чилийския специалист осъзнава, че отборът му е много далече от най-добрата си форма, но все пак изрази надежда, че след международната пауза това нещо ще се промени.

Снощи "Гражданите" стигнаха до равенство 2:2 на "Лофтъс Роуд", а единственото позитивно нещо, което чилиецът е видял в своя отбор, е било борбеността.

"Доказахме, че още можем да се борим здраво на терена, макар да сме доста далече от най-добрата си форма", обяви той на пресконференцията след мача.

"Определено не ни липсваше сърце и енергия в този мач. Ние обаче в момента не играем много добре в момента и този момент е лош за нас".

"Мисля, че 15-те дни международна пауза ще бъдат от голяма полза за нас, за да можем да се върнем към обичайния си стил на игра и да побеждаваме".

"Не ме притеснява Челси честно казано. Те са много добър отбор и ще видим, дали ще продължат така до края на годината. Все пак шампионатът е доста дълъг".

"Доволен съм от представянето на играчите ми от гледна точка на борбеността. Ние можехме и да спечелим този мач, тъй като имахме достатъчно шансове да го сторим".

"Може би наистина заслужавахме малко повече, отколкото взехме в тази среща".

"Серхио Агуеро пък е фантастичен футболист и отново го показа. Може би той се нуждаеше от подкрепата на друг нападател, но видяхте колко бързо, след като влезе в игра, се контузи Един Джеко", завърши специалистът.