Атакуващият халф на Ман Сити Самир Насри заяви, че е "глупаво" от страна на феновете на Арсенал да го обиждат и освиркват всеки път, когато двата тима се изправят един срещу друг.

Френският плеймейкър вбеси феновете на Топчиите, когато напусна любимия им тим, за да премине в Сити през 2011 г.

"Мисля, че обидите от феновете на Арсенал са доста глупави. Аз не съм привърженик на техния отбор и дори не съм лондончанин", заяви Насри.

"Честно казано, ние, играчите, винаги преследваме интересите си и се стремим да направим по-добра кариера. Когато Ман Сити ме пожела, най-добрият избор за мен беше да се съглася. След като го направих, спечелих няколко трофея и живея по-добре, така че постъпих правилно", обясни асът на Гражданите.

"Ако феновете на Арсенал не могат да преглътнат случилото се, това говори зле за тях. Аз не се опитвам да ги провокирам. Може да възприемат случилото се като предателство, но няма такова нещо. Просто направих най-доброто за себе си, също като Бакари Саня, Емануел Адебайор и Коло Туре", подчерта Насри.

"Запалянковците винаги твърдят, че в такива случаи става дума за пари. Истината е, че парите са важни, но не са на първо място. Ако печелиш 150-200 хил. паунда седмично, едно повишаване на заплатата няма да промени живота ти кой знае колко, така че това не е чак толкова съществен фактор", отсече двукратният шампион на Англия.