Ливърпул проявява много сериозен интерес към голямата звезда на Монако Радамел Фалкао, пише английското издание "Дейли Меил".

Отборът от "Анфийлд" привлече цели 8 нови попълнения през това лято до момента, но липсва достоен заместник на напусналия в посока Барселона Луис Суарес.

Самият Фалкао от своя страна има желание да напусне тима от Княжеството и да премине в редиците на Реал Мадрид, макар да не го е афиширал публично до момента.

Въпреки това обаче "Кралския клуб" вече плати доста сериозни суми, за да привлече в състава си играчи като Хамес Родригес, Тони Кроос и Кейлор Навас, като тимът ще трябва да намали малко разходите си през този трансферен прозорец, за да не наруши правилата на финансовия феърплей.

По принцип от Реал имали интерес да вземат Фалкао под наем, но от Монако предпочитат да не го преотстъпват на "Бернабеу", а да го продадат на испанския клуб.

Все пак обаче усилено се говори, че ако до 2 седмици Реал не отправи адекватно предложение за колумбиеца, то от Монако ще склонят да го преотстъпят на друг отбор.

Англичаните пък са особено заинтересовани от колумбиеца, като Брендън Роджърс вярва, че той може да се справи с ролята на заместник, на Луис Суарес.