Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс не потвърди, че Адам Лалана е третото лятно попълнение след привличането на Рики Ламбърт и Емре Джан.

"Мисля, че ние свършихме доста добра работа до момента. Набелязахме определени футболисти и привлякохме някои от тях. Ще има и още нови играчи за предсезонната подготовка", увери Роджърс пред "Скай спортс".

"Идеята ни е до края на месец август съставът да е готов. Наистина ни очаква вълнуващ сезон, който ще бъде също толкова труден, колкото предишния. Нашите игрлачи ще искат да се докажат и най-хубавото е, че ние като клуб също вървим напред."

"Имаме доста млади футболисти, които натрупаха богат опит през миналия сезон. Ще привлечем още футболисти с допълнителни качества, за да продължим да се развиваме."

"Дали Адам Лалана ще е следващото ни попълнение? Не бих ви казал. Бих се радвал ако мога да ви го съобщя... Предстоят ни още трансфери, за да подсилим състава."

"Завръщането на Ливърпул в Шампионската лига е фантастично за клуба и феновете му, но следващия сезон ще играем в четири надпревари и искаме да се представим добре. Затова имаме нужда от още няколко нови играчи. Ще узнаете имената им, когато ги привлечем", добави Роджърс.