Левски вече е много близо до подписа на крилото Никола Труич, пише "Тема спорт". 25-годишният сърбин за последно игра във Войводина Нови Сад. Двете страни са се договорили играчът да пристигне в София и да премине медицински прегледи. Очаква се това да стане до края на седмицата.

Интересното е, че агентът на футболиста е предложил на ръководството на Левски още един свой клиент. Както е известно, сините искат да привлекат  централен защитник и дефанзивен халф.

Никола Труич е роден на 14 април 1992 година. Той играе предимно на левия фланг на нападението Продукт е на школата на Партизан. До 2013 година клубът го преотстъпва на Телеоптик, Смедерево, Апоел Акра и Напредък Крушевац. През 2015 се завръща при "гробарите", където изиграва 9 мача и вкарва 2 гола. Последва трансфер във Войводина.

За състава от Нови Сад има 46 мача и 12 гола. След отпадането от квалификациите за Лига Европа от словашкия Ружомберок, Труич е нападнат от феновете на Войводина. Крилото е набеден за главен виновник за провала. Така играчът разтрогва своя договор на 4 август и в момента е свободен агент.